top of page

Norway Ju Jitsu Camp 2024

Oppdatert: 21. mai


Ikke gå glipp av denne flotte Ju Jitsu/kampsport samlingen for små og store i den idylliske sørlandske skjærgården, nærmere bestemt Langesund 20. - 23. juni.


Har du ikke bestemt ferien enda, kan vi anbefale noen dager her. Flott beliggenheten med stort badeland, strender og treningshallen så og si vegg i vegg med Hotellet. Passer ypperlig for barnefamilier.


Treningen og opplegg er fra og med torsdag 20. til og med søndag 23. juni. Du bestemmer selv hvilken dager du vil trene/delta, og hvilken timer du vil delta på, -det vil bli lagt opp til 3 - 4 treningsøkter per dag, hver på ca. 50 minutter med ulike instruktører og tema. Treningene blir inndelt i aldersgrupper fra barn, ungdom og voksne. Også andre kampsporter kan delta, som for eksempel judo, BJJ, karate, TKD ol. Er det noen i familien som trener noe annet enn Ju Jitsu, er det som sagt fritt frem og melde seg på leiren for de også.

Hovedinstruktøren for leiren blir Alain Sailly som mange kjenner fra før. I tillegg blir Rune S. Henrichsen og Karl-Fredrik Skjørshammer fra Ju Jitsu Norge, -samt andre fra inn og utland.

Trening, gratis for medlemmer:

Klubben betaler treningsavgiften for alle medlemmer av Ålesund Ju Jitsu som ønsker å delta.

I løpet av mai vil vi sende ut en intern påmeldingsliste, deretter vil klubben ordne en samlet påmelding til arrangøren.


Overnatting, mat og transport:

Hver enkelte ordner overnatting, transport og mat selv.


Familierom fra 4 til 5 personer er tilgjengelig, og selvfølgelig singel og dobbeltrom. Egne rabatterte priser for deltakere. Frokost inkludert.


Viktig! Det er reservert 70 hotellrom frem til 1. mai, etter dette kan ikke pris eller tilgjengelighet garanteres. Booking av rom på Quality Hotel Skjargården kan gjøres på to måter: (Vær snar, det kan bli fort fult.) Det koster ingenting å avbestille innen 2 uker før overnatting tar til om det likevel ikke skulle passe.


2) Ring (+47) 35 97 81 44 mandag - fredag mellom 08.00 og 15.00.Bruk følgende referanse: "Grenland Ju Jitsu".


-Det blir lagt opp til to felles måltider for de som ønsker å delta på dette, -middag på fredag og grilling på lørdag. Hver enkelt deltager m/familie bestiller dette selv. Se priser og bestilling i lenken lengre ned.

-Det blir ikke lagt opp til felles transport fra klubben sin side, og hver enkelt må sørge for dette selv. Men er det noen som tar initiativ til dette, er det selvfølgelig fritt frem.


Nyttige lenker:


Intern påmelding for medlemmer av Ålesund Ju Jitsu: Klubben ordner påmelding og treningsavgiften til arrangør. Frist for påmelding er 1. juni https://form.jotform.com/241395910759062


Offisiell arrangørside med informasjon, priser og bestilling.


Norway Ju Jitsu Camp offisielle Facebookside.Alternativt Hotel i Langesund: https://www.langesundbad.no/


Google kart "Langesund" https://goo.gl/maps/aWMdFbmDYzRmNyPZ9Noen bilder fra tidligere sommerleirer. :-)Mvh:

Ålesund Ju Jitsu / Trenerteamet

129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page