Image by Nathan Dumlao

Komme i gang

På denne siden finner du all informasjon for å komme i gang med Ju Jitsu trening

Prøvetimer


For å ta del i en trening hos Ålesund Ju Jitsu må du først sjekke om vi tar inn nye medlemmer. Dette kan du gjøre ved å kontakte oss eller sjekke lenken under. Deretter må du registrere deg  for å ta del i prøvetimene. Dette er gratis og uforpliktende, og de 4 første timene er alltid gratis, -på den måten får du får testet oss ut om dette er noen som passer deg å fortsette med.

 

Har du allerede fått plass og skal begynne hos oss, har vi laget til noen punkt under som kan være greit å få med seg før første gangs oppmøte.


Du kan sjekke her når neste nybegynnerinntak starter. ->

Oppmøte

Møt opp i god tid første gangene. Deretter kontakter du en trener som vil gjøre seg tilkjenne, treneren vil gi deg en kort innføring og veilede deg videre fra start til slutt.
 

For å ha en trygg trening for deg selv og andre må smykker og andre løse gjenstander tas av før trening. Er ikke dette praktisk mulig må disse tapes over med for eksempel en sportstape.
 

For barn og unge er det selvfølgelig greit at foresatte kan sitte på sidelinjen under hele timen.

Bekledning

 

Ved de første timene stiller du i vanlig treningsklær som du er komfortabel i. Vi anbefaler t-skjorte og lange treningsbukser. (helst Ikke shorts og singlet.) Vi trener også uten sko og sokker, altså barfot.
 

Når du har trent noen ganger hos oss og har lyst til å begynne, må du investere i en Ju Jitsu treningsdrakt som kalles Gi. Mer informasjon om dette lengre ned på siden.

Hygiene

 

Vi verdsetter og forutsetter god hygiene hos Ålesund Ju Jitsu. Møt opp selv som du vil andre skal møte opp. En forutsetning er rene treningsklær til hver trening. Har du hardt fysisk arbeid, eller vært i annen fysisk aktivitet før trening? Anbefaler vi en dusj i forkant. Rene og kortklipte negler fra topp til tå. Alle bruke desinfeksjon før, under og etter trening. 

Medlemskap

 

Ønsker du å fortsette hos oss etter endt prøvetimer, Tar du med deg en forenklet kontrakt som vi vil gjøre tilgjengelig på prøvetimene. Denne er som sagt midlertidig til vi har fått på plass vårt nye medlemsystem fra Kampsportforbundet/ Norges Idrettsforbund. Vi har blitt estimert at dette skal være klart i løpet av september.

Kart/Oppmøte

 

Vi holder til i den gamle gymsalen vegg i vegg med Borgundhallen. Nærmere bestemt ved Borgund Videregående Skole. Hallen ligger ca. 1 km øst for Moa butikksenter.Hovedparkeringen er på østsiden av Borgundhallen og er gratis. 
Adresse: Yrkesskolevegen 20, 6011 Ålesund

Parkering_inngang.png

PRISER OG UTSTYR


Det er ikke dyrt å drive aktivt med Ju Jitsu sammenlignet med andre idretter. Vi vil under gi en kort oversikt over hva som forventes i løpet av ett år.


Drakt (GI)

En Ju Jitsu drakt (GI) er stort sett det man trenger for å starte med Ju Jitsu. Denne består av en jakke, bukse og ett hvitt belte. Draktene har man gjerne i mange år. Men er man i en alder hvor man vokser, anbefaler vi heller å kjøpe den litt for stor, i stedet for at den passer akkurat. 


Graderinger

Alt etter nivå og partier må man beregne 1-2 graderinger per år. En gradering er en test på ferdighetsnivået og honoreres med nytt belte, diplom og registrering hos JJN.


Treningsavgift


Normalt sett faktureres treningsavgiften per måned via AvtaleGiro. I tillegg kommer det medlemsavgift på 100,- per år.

 

 

Utover dette har vi ingen skjulte kostnader for å drive aktivt med Ju Jitsu. Beskyttelseutstyr som nevnt under, kan lånes under timene.
 
Beskyttelsesutstyr (Valgfritt)
 
På vårt parti JJ-Voksen anbefaler vi innkjøp av beskyttelsesutstyr som boksehansker, grepshansker og legg/vrist beskyttere. Dette finner du på vår "JJ-Shop" 
 
Før man eventuelt går til innkjøp av beskyttelsesutstyr, kan man låne dette hos oss under timene.
 
Vi bruker også hansker på vårt JJ-Ung parti. Om man ikke vil låne dette, har vi også utstyr til salg i vår JJ-Shop som er tilpasset barn og unge.