top of page
  • roglia

Endringer i trenerstaben høsten 2022.Ole Steinar Flydal 2. Dan sort belte (dessverre ikke med på bildet) vil bidra med treningen for JJ-Barn partiet sammen med Sølve Monteiro og Torstein K. Liavåg. Dette blir ett solid trenerteam som vil styrke ytterligere kvaliteten over treningene til JJ-Barn.


Når det gjelder JJ-Ung partiet må dessverre Roger Liavåg gi seg som ansvarlig trener for dette partiet, og gir dermed stafettpinnen videre til Marius Eide. Marius vil fra og med høstoppstarten ha ansvaret for dette partiet sammen med sin sønn Herman Eide. Vi ser positivt på å få inn yngre trenerressurser som forhåpentligvis vil motivere ungdommen ytterligere.


Marius har tidligere vært trener for JJ-Ung partiet, så dette er ikke ukjent for han. Roger fortsetter som hovedtrener og ha ansvaret for JJ-Viderekomne, Roger vil også steppe inn som reservetrener på alle partier i klubben ved behov.


Denne endringen i trenerstaben ser vi som positiv styrking i utviklingen av partiene, -og vi ønsker både avtroppende og påtroppende lykke til.


Endringene trer i kraft fra og med 22. august.

86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page