top of page
SC2019.jpg

JJ-Voksen (16+)

Vi tar inn nye voksne/ungdom som vil prøve Ju Jitsu fortløpende ut januar/februar 2023

Ju Jitsu

Ett av mottoene våre er...
SELVFORSVAR - MOSJON - TRENINGSGLEDE

Ju jitsu er et komplett selvforsvarsystem og en utmerket treningsform for hele kroppen, -smidighet, styrke og bevegelighetstrening er bare noen av stikkordene.

Trykk på knappen under for mer informasjon hva Ju Jitsu går ut på...

ROL05425.jpg
20220701_120649.jpg

Passer alle

Ju Jitsu passer alle, voksne, damer og menn, jenter og gutter.
Vi er godt representert voksne fra 16 – 50+, hvor gjennomsnittsalderen ligger på rundt 30år. Du trenger ikke å være sterk, tøff eller sprek for å begynne med Ju Jitsu. Du trenger heller ingen kampsport bakgrunn for å begynne hos oss.

Lett å komme i gang

Hos oss begynner det personer med ulike forutsetninger – noen er spreke og noen ikke så fult spreke. Men det er ikke noe problem, innen Ju Jitsu er det lett å tilpasse seg individuelt etter ditt eget nivå og ambisjoner… felles jobber vi for deg, for å nå dine mål.

20220912_205417.jpg
7IV02225.jpg

Varierende trening

Timene er lagt opp til at man skal få et godt fysisk utbytte på lik linje med annen idrett. En ekstra fordel med Ju Jitsu, er at man lærer seg praktisk selvforsvar, -og ikke minst, er det sosialt, gøy og nyttig.

Bedre form

Trener du regelmessig sammen med oss, kan vi love deg i løpet av 3-4måneder, du vil bli mykere, smidigere og i bedre form. Samtidig vil du inneha grunnleggende kunnskap til å forsvare deg om du skulle bli utsatt for en uønsket fysisk situasjon. Dette resulterer også for mange til bedre selvtillit.

7IV02231.jpg

Hørtes dette kjekt ut? Lyst til å prøve?

Hos oss kan du prøve Ju Jitsu helt gratis og uforpliktende. På den måten får du prøvd oss ut for å se om dette er noe du vil fortsette med før du registrerer medlemskap. Eneste vi krever er at du registrerer deg til prøvetimer.

Vi har trening hver mandag kl. 20.00 - 21.15 og hver onsdag kl. 19.00 - 20.15

Sjekk også ut...

Om å "Komme i gang" Her finner du mer informasjon for deg som skal prøve Ju Jitsu for første gang. Oppmøte, bekledning, priser, kart mm.

Om Ju Jitsu, klubben og hva treningen går ut på kan du sjekke her...

bottom of page