top of page
DSC09504.jpg

JJ-Ung

Vi tar inn nye unge fra 12 - 15 år som vil prøve Ju Jitsu fortløpende ut januar/februar 2023

Ju Jitsu for barn og unge

Mer enn noe annet dreier Ju Jitsu seg om treningsglede, kontroll, selvrespekt og disiplin. Med den store variasjonen i treningen, egner Ju Jitsu seg svært godt for barn og unge.  Mange foresatte forteller om økt konsentrasjon, og evne til å sette grenser.

 

Treningen er trygg og uegnet teknikker for barn er tatt bort. Vi har svært få skader grunnet fokuset på god og målrettet oppvarming, som passer denne type idrett.

Trykk på knappen under for en mer inngående informasjon om Ju Jitsu og Ålesund Ju Jitsu.

DSC08935.jpg

Mer utfordringer

På JJ-Ung partiet ønsker man seg gjerne flere utfordringer og Ju Jitsu kampsporttrening står sentralt for dette partiet kontra JJ-Barn. Treningen har likevel innslag av lekbetont oppvarming, avslutning og ellers hvor dette måtte passe inn.

Trening for alle

Hos oss begynner det personer med ulike forutsetninger – noen er spreke og noen ikke så fult spreke. Men det er ikke noe problem, innen Ju Jitsu er det lett å tilpasse seg individuelt etter ditt eget nivå og ambisjoner.

ROL05367.jpg
WP_20150203_17_56_27_Pro.jpg

Varierende trening

Timene er lagt opp til at man skal få et godt fysisk utbytte på lik linje med annen idrett. En ekstra fordel med Ju Jitsu, er at man lærer seg praktisk selvforsvar, -og ikke minst, er det sosialt, gøy og nyttig.

Hørtes dette kjekt ut? Lyst til å prøve?

Hos oss kan du prøve Ju Jitsu helt gratis og uforpliktende. På den måten får du prøvd oss ut for å se om dette er noe du vil fortsette med før du registrerer medlemskap. Eneste vi krever er at du registrerer deg under her...

Trening hver mandag kl. 19.00 - 20.00 og hver onsdag kl. 18.00 -19.00

Registrer deg for gratis og uforpliktende prøvetimer her

Sjekk også ut...

Om å "Komme i gang" Her finner du mer informasjon for deg som skal prøve Ju Jitsu for første gang. Oppmøte, bekledning, priser, kart mm.

Om Ju Jitsu, klubben og hva treningen går ut på kan du sjekke her...

bottom of page