top of page
  • roglia

Ju Jitsu Summer Camp 2022

Oppdatert: 26. mai 2022

Årets Ju Jitsu Summer Camp er etterlengtet og endelig blir dette en realitet i år. Ikke gå glipp av denne flotte Ju Jitsu/kampsport samlingen for små og store i den idylliske sørlandske skjærgården, nærmere bestemt Langesund.


Har du ikke bestemt ferien enda, kan vi anbefale noen dager her. Flott beliggenheten med stort badeland, strender og treningshallen så og si vegg i vegg med Hotellet. Passer ypperlig til barnefamilier.

Familierom fra 4 til 5 personer er tilgjengelig, og selvfølgelig singel og dobbeltrom. Egne spesialpriser for deltakere til campen m/familie.

Treningen og opplegg er fra torsdag 30. juni til søndag 3. juli. Du bestemmer selv hvilken dager du vil trene, og hvilken timer du vil delta på, -det vil bli lagt opp til 3x45 minutters treningsøkter med ulike instruktører og tema. Treningene blir inndelt i aldersgrupper fra barn, ungdom og voksne. Også andre kampsporter kan delta, som for eksempel judo, BJJ, karate, TKD ol. Er det noen i familien som trener noe annet enn Ju Jitsu, er det som sagt fritt frem og melde seg på leiren for de også.

Hovedinstruktøren for leiren blir Alain Sailly som mange kjenner fra før. I tillegg blir det instruktører fra Ju Jitsu Norge med flere, og mest sannsynlig blir det også instruktør(er) fra vår egen klubb.

For å oppnå sort seniorbelte (DAN) med International godkjennelse, er denne leiren obligatorisk. Fra vår egen klubb har vi noen kandidater til nye DAN grader i år. Dette blir spennende.

Pris trening: Klubben betaler treningsavgiften til alle som ønsker å delta. Send e-post til post@aajjk.no for deltakelse på treningene, så vil klubben ordne innmeldingen.

Hotell: Pris per natt.

1 person NOK 1260,-

2 personer NOK 1420,-

3 personer NOK 1620,-

4 personer NOK 1920,-

5 personer NOK 2120,-

Booking av rom på Quality Hotel Skjargården kan gjøres på to måter: (Vær snar, det kan bli fort fult.) Det koster ingenting å avbestille igjen om det likevel ikke skulle passe.

1) Send e-post til: booking.skjaergaarden@choice.no

2) ring 35 97 81 44 mandag - fredag mellom 08.00 og 15.00.

Bruk følgende referanse: "Grenland Ju Jitsu".


Transport:

Det blir ikke lagt opp til felles transport, så hver enkelte må sørge for dette selv eller samkjøre med andre.


Mer informasjon og lenke til den offisielle Facebooksiden her. https://www.facebook.com/NorJuJitsuMvh:

Ålesund Ju Jitsu / Trenerteamet

112 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page