top of page

Velkommen til treningssamling med Hanshi Alain Sailly 9. Dan Goshindo/ Ju Jitsu.

Oppdatert: 21. feb.Mandag 27. februar og onsdag 1. mars 2023 får vi i igjen besøk av Hanshi Alain Sailly 9. DAN Goshindo/Ju Jitsu i Ålesund. Dette er en treningssamling for alle våre medlemmer, og vi åpner også opp for andre kampsporter kan ta del onsdag 1. mars. Dette gjelder bare for voksne utøvere fra og med 16år.

Hanshi Alain Sailly er et velkjent navn for kampsport entusiaster verden over og begynte med judo allerede som 5-åring. I tenårene og tidlig i 20-årene konkurrerte han på internasjonalt nivå innen judo, sambo, bryting og full kontakt Ju Jitsu. Mer om Alain Sailly nederst på siden...

Treningene som blir lagt opp disse to dagene er selvforsvarsfokusert og ikke stilarts preget, dermed passer samlingen for alle kampsporter.

PROGRAM:

Mandag 27. februar. (NB! Endrede tidspunkt.)

18.00 - 18.55 JJ-Barn

19.05 – 20.00 JJ-Ung

20.05 - 21.30 JJ-Voksne


Onsdag 1. mars.

17.30 - 18.30 JJ-Barn og JJ-Ung

18.30 - 18.45 Pause

18.45 - 20.05 Voksne utøvere (Utøvere med kampsportbakgrunn)

20.05 - 20.10 Pause

20.10 - 21.30 Voksne utøvere fortsetter...


Foreldre til barn og unge kan være til stede under treningen. :-)

Små endringer i programmet kan forekomme uten videre annonsering.


Påmelding og pris:

Samlingen er gratis for alle våre medlemmer. Medlemmer trenger ikke å registrere seg. Ikke medlemmer må registrere seg. Treningsavgift onsdag 1. mars kr. 200,- Betales med Vipps ved fremmøte.

For spørsmål send oss gjerne en epost her, post@aajjk.no eller ring Roger Liavåg 90945819-Påmeldingen er ikke bindende, men vi setter pris på tilbakemelding om du likevel ikke har mulighet å komme. Dette kan gjøres via e-post eller ta kontakt via mobil.


Treningsklær:

Alle som har GI (kampsport drakt) bruker denne med tilhørende beltegrad. De som ikke bruker Gi, anbefaler vi treningsbukse/ tights og t-skjorte. Vi trener uten sko og sokker, altså barfot. Ta med drikke, eventuelt noe å bite til pausen onsdag.


 

Mer om Alain Sailly:

Alain Sailly er internasjonal ambassadør for World Kobudo Federation, og besøker årlig ca. 30 land av ulike kampsporter med et formål om å spre sin kunnskap og verdier. I tillegg har han en fysisk utdanningsgrad fra «Sport University Vichy»

Dette er en kampsportutøver i verdensklasse med sin unike og grasiøse bevegelse! Selv de med mange års kampsporttrening kan ikke vise en slik blanding av ferdigheter på et så høyt nivå som Alain Sailly, «Master of Goshindo», «The Way of Self-Defence». Det beste fra Aikido, karate, judo, grappling og jiujitsu kombineres i unike kombinasjoner som vil forbedre flyt, koordinasjon, styrke, fleksibilitet og mental ro.

Sailly har en unik formidlingsevne innen trening og kampsport, og hans evne til å motivere barn og unge og ikke minst voksne, må bare oppleves.

Bli med på en uforglemmelig treningsopplevelse med Hanshi Alain Sailly hos Ålesund Ju Jitsu.Noen bilder fra tidligere samlinger i Ålesund med Alain Sailly.349 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page