top of page
  • roglia

Lokale til leie?


Igjen er vi i den leie situasjon hvor vi ikke får bruke hallen vår til trening. Dette grunnet skolen skal bruke denne til eksamenen fra og med 18.mai til og med 3. juni. Siden mandag 6. juni er 2. pinsedag blir første treningen etter dette avbruddet, onsdag 8. juni.

Det vil si vi står uten trening i 3 uker. Men vi har for så vidt vært heldige i år at de ikke har beslaglagt hallen før påsken. Men til neste år blir det tilbake til «normalen» hvor også jul og påske også blir uke(r) uten trening i forkant.


Dette er ikke en aktuell situasjon for våre medlemmer lengre, heller ikke nå som vi er i oppkjøring til gradering for barn og unge, samt DAN (sortbelte) kandidater til sommerleirene i Langesund i år.

Vi jobber hardt for å finne alternativ lokaler som vi kan leie i mai/juni. Om vi skulle vi finne det rette, skal vi heller ikke se bort i fra vi kan leie dette i lengre tid, eventeulet frem til vår nye hall som skal stå klar om noen år.


Er det noen av dere foreldre/medlemmer som vet om noen lokaler som kan være aktuelle. Kanskje dere kjenner noen, eller kjenner noen som kjenner noen osv. Mulig dere har sett ett lokale som står tomt, skilt for leie, eller har andre ideer, så hører vi gjerne i fra dere.


Lokalet bør være ca. 150 – 200m2+ og ikke særlig mye under 2,8m i takhøyde.

Vi har stort sett oversikt over alle lokaler som er lagt ut på Finn ol. så vi ønsker bare info som beskrevet over. Altså noen dere kjenner, sett stått tomt, skilt for leie ol.


Send e-post til klubben "post@aajjk.no" eller ring Roger Liavåg på 90945819 om dere vet om noe.


På forhånd takk. :-)

71 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page