top of page
  • roglia

Hanshi Alain Sailly 9. DAN besøker ÅlesundMandag 27. februar og onsdag 1. mars 2023 får vi i igjen besøk av Hanshi Alain Sailly 9. DAN Goshindo/Ju Jitsu. Dette er en treningssamling for alle våre medlemmer, og vi åpner også opp for andre kampsporter kan ta del. Dette gjelder bare for voksne utøvere fra og med 16år.

Hanshi Alain Sailly er et velkjent navn for kampsport entusiaster verden over og begynte med judo allerede som 5-åring. I tenårene og tidlig i 20-årene konkurrerte han på internasjonalt nivå innen judo, sambo, bryting og full kontakt Ju Jitsu. Mer om Alain Sailly nederst på siden...

Treningen som blir lagt opp denne helgen er selvforsvarsfokusert og er ikke stilarts preget, dermed passer samlingen for alle kampsporter.

PROGRAM:

Programmet er bare foreløpig, små endringer kan forekomme.

Mandag 27. februar.

17.30 - 18.30 JJ-Barn

18.30 - 19.30 JJ-Ung

19.45 - 21.30 Voksne utøvere med kampsportbakgrunn (Fra 16år)


Onsdag 1. mars.

17.30 - 18.45 JJ-Barn og JJ-Ung

19.00 - 21.00 Voksne utøvere med kampsportbakgrunn (Fra 16år)


Foreldre til barn og unge kan være til stede under treningen. :-)


Påmelding og pris:

Samlingen er gratis for alle våre medlemmer. Ikke medlemmer, treningsavgift: 1 dag kr. 150,- Begge dager kr. 200,- Betales med Vipps ved fremmøte.

Spørsmål kan gjøres per e-post her. post@aajjk.no merk gjerne e-posten med "AS2021" i emne. Eller ring Roger Liavåg 90945819


-Påmeldingen er ikke bindende, men vi setter pris på tilbakemelding om du likevel ikke har mulighet å komme. Dette kan gjøres via e-post eller ta kontakt via mobil.

Mer om Alain Sailly:

Alain Sailly er internasjonal ambassadør for World Kobudo Federation, og besøker årlig ca. 30 land av ulike kampsporter med et formål om å spre sin kunnskap og verdier. I tillegg har han en fysisk utdanningsgrad fra «Sport University Vichy»

Dette er en kampsportutøver i verdensklasse med sin unike og grasiøse bevegelse! Selv de med mange års kampsporttrening kan ikke vise en slik blanding av ferdigheter på et så høyt nivå som Alain Sailly, «Master of Goshindo», «The Way of Self-Defence». Det beste fra Aikido, karate, judo, grappling og jiujitsu kombineres i unike kombinasjoner som vil forbedre flyt, koordinasjon, styrke, fleksibilitet og mental ro.

Sailly har en unik formidlingsevne innen trening og kampsport, og hans evne til å motivere barn og unge og ikke minst voksne, må bare oppleves.

Bli med på en uforglemmelig treningsopplevelse med Hanshi Alain Sailly hos Ålesund Ju Jitsu.Noen bilder fra tidligere samlinger i Ålesund med Alain Sailly.28 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page