• roglia

Hanshi Alain Sailly 9. Dan besøker Ålesund

Oppdatert: 1. nov. 2021

!!! Oppdatert med program


Ålesund Ju Jitsu får igjen besøk av Hanshi Alain Sailly 9. DAN Goshindo/Ju Jitsu, og denne gang over en hel helg 6. og 7. november 2021 Dette er en treningssamling for våre medlemmer, og vi åpner også opp for andre kampsporter kan ta del.

Hanshi Alain Sailly er et velkjent navn for kampsport entusiaster verden over og begynte med judo allerede som 5-åring. I tenårene og tidlig i 20-årene konkurrerte han på internasjonalt nivå innen judo, sambo, bryting og full kontakt Ju Jitsu.

Treningen som blir lagt opp denne helgen er selvforsvarsfokusert og ett av temaene blir selvforsvar på bakken. Samlingen er også lagt opp til å passe alle kampsporter som måtte ønske å ta del. Mer om påmelding lengre ned.

PROGRAM:

Lørdag 6. november.

10.00 - 11.15 JJ-Barn

11.30 - 12.45 JJ-Ung

13.00 - 15.30 Voksne utøvere med kampsportbakgrunn (Fra 15år)

(Generell selvforsvar og selvforsvar på bakken blir tema denne dagen)


Søndag 7. november.

10.30 - 12.00 JJ-Barn og JJ-Ung

12.30 - 15.00 Voksne utøvere med kampsportbakgrunn (Fra 15år)


Foreldre til barn og unge kan være til stede under treningen. :-) ------------

Sailly er internasjonal ambassadør for World Kobudo Federation, og besøker årlig ca. 30 land av ulike kampsporter med et formål om å spre deres kunnskap og verdier. I tillegg har han en fysisk utdanningsgrad fra «Sport University Vichy»

Dette er en kampsportutøver i verdensklasse med sin unike og grasiøse bevegelse! Selv de med mange års kampsporttrening kan ikke vise en slik blanding av ferdigheter på et så høyt nivå som Alain Sailly, «Master of Goshindo», «The Way of Self-Defence». Det beste fra Aikido, karate, judo, grappling og jiujitsu kombineres i unike kombinasjoner som vil forbedre flyt, koordinasjon, styrke, fleksibilitet og mental ro.

Sailly har en unik formidlingsevne innen trening og kampsport, og hans evne til å motivere barn og unge og ikke minst voksne, må bare oppleves.

Bli med på en uforglemmelig treningsopplevelse med Hanshi Alain Sailly hos Ålesund Ju Jitsu.

Påmelding og pris:

Samlingen er gratis for våre medlemmer. Ikke medlemmer, treningsavgift: 1 dag kr. 150,- Begge dager kr. 200,- Betales med Vipps ved fremmøte.

Påmelding og spørsmål fra ikke medlemmer kan gjøres per e-post her. post@aajjk.no merk gjerne e-posten med "AS2021" i emne.

Medlemmer i klubben får egen innbydelse.


Noen bilder fra tidligere samlinger i Ålesund.
317 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle