-

Senior partiene
Fra 16år

JJ-Voksen (Alle nivåer)

Trening:
Mandag kl. 20.00 - 21.15. Onsdag kl.19.00 - 20.00
Trener:
Marius Eide

Ju Jitsu passer alle, voksne, damer og menn, jenter og gutter.
Vi er godt representert voksne fra 16 – 50+, hvor gjennomsnittsalderen ligger på rundt 30år. Du trenger ikke å være sterk, tøff eller sprek for å begynne med Ju Jitsu. Du trenger heller ingen kampsport bakgrunn for å begynne med Ju Jitsu.

Hos oss begynner det personer med ulike forutsetninger – noen er spreke og noen ikke så fult spreke. Men det er ikke noe problem, innen Ju Jitsu er det lett å tilpasse seg individuelt etter ditt eget nivå og ambisjoner… felles jobber vi for deg, for å nå dine mål.

Timene er lagt opp til at man skal få et godt fysisk utbytte på lik linje med annen idrett. En ekstra fordel med Ju Jitsu, er at man lærer seg praktisk selvforsvar, -og ikke minst, er det sosialt, gøy og nyttig.

Trener du regelmessig sammen med oss, kan vi love deg i løpet av 3-4måneder, du vil bli mykere, smidigere og i bedre form. Samtidig vil du inneha grunnleggende kunnskap til å forsvare deg om du skulle bli utsatt for en uønsket fysisk situasjon. Dette resulterer også for mange til bedre selvtillit.

ROL04373_edited.jpg

-

JJ-Voksen Viderekomne

Trening:
Onsdag kl. 20.00 - 21.15
Trener:
Roger Liavåg

Som overskriften antyder, er denne timen forbeholdt viderekomne fra grønt belte.

Fokuset på denne timen er de som setter seg tydelig mål til høyere grader og er ett supplement til "Alle nivå" timen som er hovedtimene for alle voksne medlemmene hos Ålesund Ju Jitsu.

Vi trener utelukkende på pensumet til blått belte og oppover til sort belte, som er ett mål for mange.

 

 

-

Junior partiene

Mer enn noe annet dreier Ju Jitsu seg om treningsglede, kontroll, selvrespekt og disiplin. Med den store variasjonen i treningen, egner Ju Jitsu seg svært godt for barn og unge.  Mange foresatte forteller om økt konsentrasjon, og evne til å sette grenser.

 

Treningen er trygg og uegnet teknikker for barn er tatt bort. Vi har svært få skader grunnet fokuset på god og målrettet oppvarming, som passer denne type idrett.
 

Vi har 2 junior partier som vi kaller JJ-Barn og JJ-Ung. Mer om disse partiene under.

20191016_191603_edited.jpg

-

JJ-Ung
Fra 6. klassinger - 15år

Trening:
Mandag kl. 19.00 - 20.00. Onsdag kl. 18.00 - 19.00
Trener:
Roger Liavåg

I denne alderen ønsker man seg gjerne flere utfordringer og Ju Jitsu kampsporttrening står sentralt for dette partiet. Treningen har likevel innslag av lekbetont oppvarming, avslutning og ellers hvor dette måtte passe inn.

 

HT0A9766_edited.jpg

-

JJ-Barn
Fra 2. klassinger - 5. klassinger.

Trening:
Hver mandag  kl. 18.00 - 19.00
Trenere:
Sølve Monteiro og Torstein K. Liavåg

Mye av treningen til dette partiet er lekbetont, hvor vi legger mye vekt på det motoriske som bevegelighet, koordinasjon og balanse. Dette sammen med innslag av kampsporten Ju Jitsu, bygger vi opp en grunnstamme til å praktisere mer målrettet kampsporttrening senere.
 

-