Priser på trening og utstyr.

Det er ikke så dyrt å praktisere Ju Jitsu sammenlignet med andre idretter. For å begynne med Ju Jitsu trenger du en treningsuniform som vi kaller Gi. Denne består av jakke, bukse og belte. Det finnes mange kvaliteter av Gi, men vi har valgt den som passer for de fleste. Og med riktig pleie, holder denne i mange år. Under har vi satt opp en oversikt hva du må tenke på, for å få en cirka oversikt på hva Ju Jitsu vil koste deg per år.

 • Treningsavgift per mnd.
 • Medlemsavgift. Betales en gang per år.
 • Gi (Treningsuniform) Denne holder i mange år.
 • Graderinger. Regn med 1 til 2 graderinger per år. Dette innbefatter graderingsavgift og nytt farget belte.

Utover dette har vi ikke noen skjulte kostnader, og vi har heller ingen salgsdugnader.

Vi er også med i «ALLE MED» for å legge til rette for at alle barn og unge kan delta i fritidsaktiviteter uavhengig av familiens sosiale og økonomiske situasjon. Les mer om dette her...


Treningsavgift:

Prisene er utregnet per treningsår og deles opp i 12 like deler og faktureres per måned uavhengig av ferier. Det er ingen bindingstid og du avslutter medlemskapet når du selv ønsker dette (påbegynt måned faktureres) Vi har familierabatt på 15% per medlem.

Treningsavgiften kan betales med Vipps, Visa eller AvtaleGiro med automatisk trekk. Det er også mulighet å betale for halvt og ett år i gangen om ønskelig.


JJ-Voksen:
(Fra og med 16år)
Kr. 240,- per mnd.
JJ-Voksen Skole:
(Fra og med 16år)
Kr. 165,- per mnd.
JJ-Ung:
(12-15år)
Kr. 165,- per mnd.
JJ-Barn:
(t.o.m. 11år)
Kr.145,- per mnd.

Faktureringsgebyr tilkommer alt etter hvilken betalingsløsning du velger.


Medlemskontingent:

Medlemskontingenten er noe alle klubber må kreve inn som er tilsluttet Norges Idrettsforbund. Denne betales en gang per år, vanligvis innen første kvartal hvert år. 

 • Pris per år. kr. 100,-


Treningsavgiften og medlemskontingenten inkluderer følgende...

 • Rabatterte/ gratis interne treningssamlinger utover ordinær treningstider.
 • Rabatterte eksterne treningssamlinger.
 • Skade og ulykkesforsikring.
 • Medlemskap NIF (Norges Idrettsforbund)
 • Medlemskap NKF (Norges Kampsportforbund)
 • Medlemskap JJN-Ju Jitsu Norge (Stilarten vi trener)
 • Medlemskap WKF (World Kobudo Federation)

Gradering:

Gradering er som en eksamen for å vise hva utøveren har vært gjennom fra sist gradering, eller fra den dagen han/hun startet. Dette honoreres med ny beltefarge for å vise ferdighetsnivået utøveren har oppnådd. Barn og unge har også noe som kalles stripegraderinger, dette er en delgraderinger før nytt belte oppnås. Normalt sett er det 1 - 2 graderinger per år alt etter hvilket beltenivå utøveren er på.


Gradering til nytt belte:

Inkluderer graderingsavgift og nytt belte.
Kr. 225,-

Stripegradering:

Inkluderer graderingsavgift og stripe på eksisterende belte
Kr. 50,-Treningsutstyr:

Treningsuniform kalt Gi er det eneste du trenger for å begynne med Ju Jitsu. Denne består av jakke, bukse og belte og er hvit. Gien er av god kvalitet med brodert stilartslogo og klubbens egen logo på bryst og rygg. Vi lagerføre draktene i klubbens lokaler. Kontakt en trener for å prøve og kjøpe.

Gi Voksne:
En ypperlig Ju Jitsu Gi for nybegynnere og viderekomne.
Kr. 1050,-
Gi Barn og unge:
En virkelig kvalitets Ju Jitsu Gi til barn og unge som du garantert har til du vokser fra den.
Kr. 650,-
Gi Viderekomne:
Dette er virkelig en High End Ju Jitsu Gi for akkurat Ju Jitsu. Denne er litt tykkere og har en ru overflate. Finnes bare i størrelse fra 160 - 200
Kr. 1500,-


Vi benytter tid til annen sparringsutstyr som boksehansker og MMA hansker. Dette låner vi ut til klubbens medlemmer under timene, men mange ønsker å investere i dette selv. Vi har ett lite lager av ulike hansker i forskjellige kvaliteter. Kontakt en trener for pris.