Oppstart høstsemesteret 2023

Postet av Ålesund Ju Jitsu Klubb den 16. Aug 2023

Oppstart høstsemesteret 2023

Vi er snart i gang igjen med trening og håper alle har ny-giv til ny-sesong med Ju Jitsu.

Oppstart.
Første trening for alle partiene starter mandag 21. august. For nye som vil prøve Ju Jitsu starter treningen mandagen etter, nærmere bestemt 28. august.

Nybegynnere.
Vi har stor interesse og mange påmeldte til våre 4 gratis prøvetimer. Vi har reduserte plasser på alle våre parti JJ-Barn, JJ-Ung og JJ-Voksen. Så vær snar å sikre deg plass om du vil prøve Ju Jitsu denne sesongen, og vi tar inn nye fortløpende ut september ved ledig plass. Les mer her med oppdatert informasjon: https://www.aajj.no/page/provetimer

Lenke til deg som skal på den aller første prøvetimen, her vil du finne praktisk informasjon for å komme i gang. https://www.aajj.no/page/nybegynner

Vi gjør oppmerksom på til dere som har registrert dere på ventelisten JJ-Barn. Dere må ha en egen invitasjon fra Ålesund Ju Jitsu før de kan møte opp til trening. Vi har invitert første pulje til prøvetimer, og vi inviterer fortløpende ved ledig plass ut september. (Husk å sjekke spamfilteret)

Timeplan:
Denne er som tidligere og ingen endringer denne sesongen. Timeplanen kan sees her… https://www.aajj.no/page/timeplan

Trenerteamet.
Vi er kjempestolt av å kunne ønske velkommen tre nye hjelpetrenere. Åshild og Else som trener på JJ-Voksen vil bidra i trenerrollen som hjelpetrenere på JJ-Barn. I tillegg kommer Helge som mange kjenner fra før. Helge har vært bortreist i jobbsammenheng i en god stund, men har endelig kommet hjem og vil satse videre på Ju Jitsuen, samt være hjelpetrener for JJ-Barn. Trenerteamet ønsker dem alle hjertelig velkommen og lykke til.

Oppsett av trenere er som følger… Se også en oversikt av trenerne på vår hjemmeside her… https://www.aajj.no/page/kontakt

  • JJ-Barn trenere: Torstein K. Liavåg, Ole Steinar Flydal, Åshild, Else og Sølve.
  • JJ-Ung trenere: Marius Eide har ansvaret for dette partiet sammen med Herman Eide og Sølve Monteiro.
  • JJ-Voksen: Marius Eide har ansvaret for dette partiet. Alle trenerne vil bidra som hjelpetrenere og ved behov. Disse timene er både for nye og viderekomne utøvere.
  • JJ-Viderekomne: Roger Liavåg har ansvaret for dette partiet, andre trenere vil også bidra ved behov. Viderekomne partiet er for de som har grønt belte og setter seg mål til høyere beltegrader til blått, brunt og sort.

Treningssamlinger:
Vi arbeider med å få representanter fra Ju Jitsu Norge til en treningssamling for våre medlemmer i løpet av høsten, vi leter bare etter en perfekt dato. :-)
Trondheim Ju Jitsu har allerede annonsert treningssamling helgen 20-22. oktober som er åpen for alle. Mer informasjon kommer etter hvert.

Ny hall.
Fremdriften til nye hallen er i rute og denne skal stå klar til høsten neste år. Dette blir en dedikert hall til kampsport med fast dekke av kampsport-matter av høyeste kvalitet for akkurat Judo og Ju Jitsu som blir brukerne til denne hallen. Hallen blir en del av Spjelkavik Arena og ligger på eiendommen til Spjelkavik Idrettslag som ikke er så langt fra dagens hall. Vi gleder oss...

Lykke til med Høstsemesteret til våre medlemmer, nye som kommer innom for prøvetimer og kommende medlemmer.

 

Mvh:
Trenerteamet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.