Hallen stengt i mai

Postet av Ålesund Ju Jitsu Klubb den 20. Apr 2023

I mai utgår noen treninger grunnet røde dager. Dette blir ...

mandag 1.
onsdag 17.
mandag 29.

I tillegg blir hallen stengt i perioden fra og med...

22. mai til og med 5. juni.

Dette grunnet opprigging/ nedrigging til eksamen på skolen. Vi beklager selvfølgelig dette, men vi jobber med alternativ trening/aktivitet i denne perioden, og mer informasjon kommer etter hvert.

Fra og med onsdag 7. juni blir det normal timeplan frem til sommerferien.


IdrettenOnline app.

Vi ser store fordeler med IdrettenOnline appen, og vi anbefaler dere å laste ned å ta i bruk denne. Etter hvert vil vi gradvis gå bort fra de lukkede Facebook gruppene til fordel for appen. Jeg vil sende en invitasjon til alle registrerte medlemmer, til å laste ned app for Android og iPhone om ikke så lenge. 
Ønsker dere ikke å laste ned appen, blir alle meldinger vi sender ut, automatisk sendt til den registrerte e-post adressen(e)

Ønsker du/dere at andre i husstanden skal motta e-post/meldinger, kan dere føre opp navn og e-post inne på kontoen deres under foresatte. Men send oss gjerne e-post til «post@aajjk.no» så kan vi legge dette inn for dere om ønskelig.
 https://aajj.idrettenonline.no/

Treningsavgiften.

Vi har nå fått på plass AvtaleGiro og vi begynner snart å sende ut fakturaer for treningsavgiften. Med dette kan du selv bestemme hvordan du vil betale, enten med AvtaleGiro, Vipps, Visa eller faktura.


Med vennlig hilsen:
Styret for Ålesund Ju Jitsu


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.