NORWAY JU JITSU CAMP 2023 LANGESUND

Postet av Ålesund Ju Jitsu Klubb den 29. Mar 2023

Ikke gå glipp av denne flotte Ju Jitsu/kampsport samlingen for små og store i den idylliske sørlandske skjærgården, nærmere bestemt Langesund 29. juni - 2. juli

Har du ikke bestemt ferien enda, kan vi anbefale noen dager her. Flott beliggenheten med stort badeland, strender og treningshallen så og si vegg i vegg med Hotellet. Passer ypperlig til barnefamilier.

Familierom fra 4 til 5 personer er tilgjengelig, og selvfølgelig singel og dobbeltrom. Egne spesialpriser for deltakere til campen m/familie.

Viktig! Det er reservert 80 hotellrom frem til 1. april, etter dette kan ikke pris eller tilgjengelighet garanteres. Booking av rom på Quality Hotel Skjargården kan gjøres på to måter: (Vær snar, det kan bli fort fult.) Det koster ingenting å avbestille igjen om det likevel ikke skulle passe.

1) Send e-post til: booking.skjaergaarden@choice.no

2) ring 35 97 81 44 mandag - fredag mellom 08.00 og 15.00. Bruk følgende referanse: "Grenland Ju Jitsu". 

Treningen og opplegg er fra torsdag 29. juni til søndag 2. juli. Du bestemmer selv hvilken dager du vil trene/delta, og hvilken timer du vil delta på, -det vil bli lagt opp til 3 - 4 treningsøkter per dag, hver på ca. 50 minutter med ulike instruktører og tema. Treningene blir inndelt i aldersgrupper fra barn, ungdom og voksne. Også andre kampsporter kan delta, som for eksempel judo, BJJ, karate, TKD ol. Er det noen i familien som trener noe annet enn Ju Jitsu, er det som sagt fritt frem og melde seg på leiren for de også.

Hovedinstruktøren for leiren blir Alain Sailly som mange kjenner fra før. I tillegg blir det instruktører fra Ju Jitsu Norge og andre kampsporter fra inn og utland.


Trening, gratis for medlemmer: Klubben betaler treningsavgiften for alle medlemmer av Ålesund Ju Jitsu som ønsker å delta. Priser for ikke medlemmer finner du i en lenke lenger ned på siden.

Meld deg på under, så vil klubben ordne betaling og påmeldingen. Vi vil informere dere ett par dager i forveien før vi sender inn deltakerlisten i tilfelle dere har endringer...

Påmelding her...

 

Overnatting, mat og transport:

Deltakere må selv ordne overnatting, mat og transport. -Hotellet har rabatterte priser på rom frem til 1. april.

-Det blir lagt opp til to felles måltider for de som ønsker å delta på dette, -middag på fredag og grilling på lørdag. Se priser i lenken lengre nede.

-Det blir ikke lagt opp til felles transport fra klubben sin side, og hver enkelt må sørge for dette selv. Men er det noen som tar initiativ for dette, er det selvfølgelig fritt frem.


Nyttige lenker:

Hjemmeside med informasjon, priser og bestilling. (NB: AAJJK bestiller treningen og betaler for medlemmene som deltar.)
https://www.gjj.no/events/norway-ju-jitsu-camp-2023

Norway Ju Jitsu Camp offisielle Facebookside.
https://www.facebook.com/NorJuJitsu

Hotellets hjemmeside:
https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/norge/langesund/quality-hotel-skjargarden/

 Google kart "Langesund"
https://goo.gl/maps/aWMdFbmDYzRmNyPZ9


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.