Graderinger for ungdom og voksne

Postet av Ålesund Ju Jitsu Klubb den 13. Mai 2023

Denne uken hadde vi gradering for JJ-Ung og JJ-Voksne.

15 utøvere fra JJ-Ung graderte seg til nye belter og striper, og 16 utøvere fra voksne graderte seg henholdsvis til gult, oransje og grønt belte.

Veldig bra nivå og utførelse fra samtlige, gratulerer. Alle som er innenfor kravene til gradering og ikke rakk det denne dagen, avtaler nytt tidspunkt med trener, og vi satser på å få dette gjennomført før sommerferien.

Førstkommende mandag blir det gradering for de yngste, altså JJ-Barn partiet. Her blir det både stripe og beltegradering. Lykke til alle sammen.Invitasjon VK trening.

Postet av Ålesund Ju Jitsu Klubb den 1. Mai 2023

Hei alle sammen.

Frem til sommerferien åpner vi i opp for at alle som ønsker det fra hvitt til oransje, kan ta del på viderekomne treningen onsdagene rett etter ordinær treningen.

Vi har i det siste annonsert på slutten av voksentreningen om det er noen som vil "joine" viderekomne timen. For noen kommer dette brått på, og som ikke har mulighet å delta på kort varsel, men kunne tenke seg å være med.

Siden vi ikke har kandidater til høyere graderinger til sommeren, og at vi står uten noen treninger i hallen i mai/juni, passer det fint å invitere dere som ønsker seg litt mer utfordringer og en ekstra trening, til å delta.

Vi gjør oppmerksom på at VK timen er bare ett supplement til ordinær timen, -som må prioriteres.

Vi vil fortsatt ha fokus på viderekomne pensumet, men tilpasse timene så det passer for de fleste.


Hilsen:
VK trener Roger Liavåg